اهمیت رنگ در مد چیست؟

اهمیت رنگ در مد همه ما به محض تولد در معرض روانشناسی رنگ ها قرار می گیریم. به عنوان مثال: دختران لباس صورتی و پسرها لباس آبی می پوشند.. رنگ این قدرت را دارد که هر نوع احساسی را برانگیزد. از زنانگی و مردانگی گرفته تا احساسات و هوس ها.

access_time ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۶ بهمن
remove_red_eye 1111 بازدید
اهمیت رنگ در مد چیست؟

 اهمیت رنگ در مدوفشن چیست؟  همه ما به محض تولد در معرض روانشناسی رنگ ها قرار می گیریم. به عنوان مثال: دختران لباس صورتی و پسرها لباس آبی می پوشند.

رنگ این قدرت را دارد که هر نوع احساسی را برانگیزد. از زنانگی و مردانگی گرفته تا احساسات و هوس ها. یک مطالعه کانادایی نشان داد که 90 درصد از اولین برداشت های مصرف کنندگان تنها بر اساس رنگ است. و در مجموعه‌ای از مطالعات متعدد   Business Insidrتحقیق نشان داد که رنگ لباس شما کاملاً قادر است وضعیت و سطح هوش شما را به دیگران منتقل کند. این نوع تصمیمات در مورد لباس پوشیدن نه تنها بر آنچه دیگران در مورد شما فکر می کنند تأثیر می گذارد، بلکه بر آنچه در مورد خودتان فکر می کنید نیز تأثیر می گذارد. به همین دلیل، بیایید نگاهی عمیق به روابط روانشناختی پشت محبوب ترین رنگ های مد بیندازیم.
روانشناسی سیاه

سیاه نشان دهنده اقتدار و قدرت است. در واقع، با پوشیدن مکرر مشکی، این رنگ می تواند تحسین و احترام را به خود جلب کند. رنگ همچنین مفهوم معتبر خود را با نشان دادن احساس استقلال بزرگ می کند.
روانشناسی رنگ قرمز

قرمز همیشه به عنوان مجذوب کننده مردم شناخته شده است. مطالعه‌ای در دانشگاه روچستر نشان داد پیشخدمت‌هایی که از رژ لب قرمز استفاده می‌کنند، انعام بیشتری نسبت به کسانی که رژ لب نمی‌زنند، دریافت می‌کنند. رنگ منعکس کننده انرژی، وقدرت است. قرمز به عنوان رنگ دارای قدرت زیادی است که مطالعات نشان داده است که این رنگ می تواند باعث شود دیگران ضربان قلب و ضربان تنفس سریع تری را تجربه کنند زیرا سیستم عصبی را تحریک می کند. به همین دلیل، روانشناسان توصیه می‌کنند هنگام پوشیدن این رنگ احتیاط کنید  زیرا پوشیدن بیش از حد رنگ قرمز می‌تواند باعث تحریک اطرافیان شما شود. همچنین در پست قبلی اشاره کردیم که چگونه مطالعات ورزشی نشان داده است که ورزشکارانی که قرمز می پوشند شانس بیشتری برای برنده شدن دارند، زیرا حریف بیشتر آنها را به عنوان یک تهدید و خطرناک می بیند.
روانشناسی آبی

رنگ آبی یکی دیگر از رنگ های قدرتمند است، اما در مقابل قرمز، دارای ارتعاشات ذهنی و جسمی آرامی است. به دلیل وجود احساسات آرام آبی، روانشناسان نسبت به استفاده بیش از حد از رنگ در زندگی هشدار می دهند، زیرا می تواند باعث ایجاد حس افسردگی و تنهایی شود. و اگرچه رنگ آبی بیش از حد می تواند اشتباه باشد، اما استایلیست ها استفاده از این رنگ را در مصاحبه های شغلی و جلسات کاری مهم توصیه می کنند. دلیل این امر؟ آبی به افراد حس وفاداری و اعتماد می دهد. در یک مطالعه روانشناسی رنگ در سال 2009، دکتر جولیت زو دریافت که رنگ آبی بیانگر دانش، قدرت، صداقت و جدیت است. حس آرامش را برمی انگیزد و در عین حال خلاقیت را تحریک می کند.
روانشناسی رنگ سفید

 رنگ سفید نشان دهنده معصومیت و پاکی است. کسانی که لباس سفید می پوشند اغلب به عنوان افرادی دیده می شوند که به پاکی،تفکر خلاق اهمیت می دهند. (به لباس پزشک و پرستار فکر کنید). حتی برندهای جهانی مانند اپل نیز این روانشناسی رنگ را در برند خود گنجانده اند.

یک شرکت پیراهن‌سازی بریتانیایی که به خرده‌فروش‌هایی مانند پوشاک آمریکایی لباس عرضه می‌کند، از 1000 نفر در مورد قضاوت‌هایشان بر اساس رنگ پوشیدن افراد نظرسنجی کرد. از پاسخ دهندگان پرسیده شد که آیا یک رنگ به آنها احساس اعتماد به نفس می دهد، آیا دوست دارند آن را در جنس مخالف ببینند و آیا غرور یا هوش را با آن مرتبط می دانند.
رنگ اصلی برای اعتماد به نفس مشکی بود. 56 درصد از پاسخ دهندگان با این رنگ پاسخ دادند: 48 درصد از زنان و 64 درصد از مردان. ظاهراً زن و مرد نیز آن را روی یکدیگر دوست دارند: 66 درصد از زنان آن را در مردان و 46 درصد از مردان آن را در زنان دوست دارند. و از بین تمام رنگ‌ها، مشکی بیشترین ارتباط را با هوش داشت - 45 درصد به این پاسخ دادند.
رنگ قرمز واکنش‌های متفاوت تری را برانگیخت. اگرچه 54 درصد از زنان آن را برای افزایش اعتماد به نفس می پوشند و 56 درصد از مردان دوست دارند زنی را با لباس قرمز ببینند، 28 درصد رنگ را به غرور مرتبط می دانند و تنها 12 درصد رنگ قرمز را با هوش مرتبط می دانند.
اگر رنگ لباس‌های ما می‌توانند بر افکار ما تأثیر بگذارند، آن‌ها می‌توانند بر خلق و خو و احساس خوب ما نیز تأثیر بگذارند. کت سفید، مانند کت یک پزشک، «مغز آنها را آماده می‌کند تا ظرفیت‌های ذهنی تیزتری را که با پزشک بودن مرتبط می‌دانند، بپذیرد». بنابراین اساساً روانشناسان معتقدند ما همان چیزی می شویم که می پوشیم.
رنگ‌ها چنان ارتباط قوی با سلامتی فرد دارند که چیزی به نام «رنگ درمانی» وجود دارد. این روند برای قرن ها وجود داشته است. در مصر باستان، یونان و چین رنگ درمانی نقش مهمی در اعمال پزشکی داشتند. از "تالارهای رنگی" برای معالجه و شفای افراد استفاده می شد. اینها اتاق هایی بودند که هر کدام به منظور درمان بیماری با رنگ های مختلف رنگ آمیزی شده بودند. رنگ درمانی در اصل همه چیز در مورد درک پیوستگی رنگ قوی و اتصال رنگ های خاص به زندگی افراد برای کمک به بیماری های روحی، جسمی و عاطفی است.
اکنون که نگاهی عمیق به رنگ حضور قوی در انتخاب های مد ما شده است، آیا تغییری در سبک ایجاد خواهید کرد؟